Kommunekort

Trykte kommunekort i en totalløsning

Hos Kort4U laver vi kommunekort og bykort lige efter dine ønsker. Vi kan lave hvilket som helst kort over kommuner, byer, egne eller landsdele – både trykt og falset.

Tilrettelæggelse af kommunekort i fællesskab med dig

Når vi skal lave et kommunekort til dig, har du naturligvis altid indflydelse på kortets indhold. Vi tilrettelægger altid kortet efter den enkelte kundes behov samt kravet til det ønskede måleforhold. Hos os er du altid sikret at få kommunekortet præcist som du ønsker det.

Hvis du mangler inspiration eller rådgivning til, hvordan dit kommunekort skal se ud, så hjælper vi dig også gerne med dette. Vi laver kommunekort i både store og mindre mængder, så du bør ikke holde dig tilbage med at kontakte os for hjælp.

bykort

Kontakt os gerne for yderligere informationer

Hos Kort4U står vi for alt det praktiske og leverer dine færdigtrykte kommunekort i en totalløsning. Lyder dette som noget for dig, er du velkommen til at kontakte os for flere oplysninger.

Du kan ringe til os på telefon 40 42 14 92 eller skrive til e-mail kontakt@kort4u.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at hjælpe dig.​